عوارض نگهداری نان در فریزر | با این ترفند ماندگاری نان را افزایش دهید
بیشتر افراد بهدلیل مشغلههای مختلف مقدار بیشتری نان را خریداری و در فریزر نگه میدارند. این تصمیم شاید سهولت در مصرف داشته باشد، اما انتخاب صحیح تغذیه نخواهد بود. در ادامه این مطلب به مواردی اشاره خواهیم کرد که بر اساس آنها توصیه میشود نان را به غیر از موارد ضروری در فریزر نگهداری نکنید.

به گزارش همشهری آنلاین، نان تازه طعم دلچسبتری دارد، اما بیشتر افراد به دلیل مشغلههای مختلف مقدار بیشتری نان را خریداری و در فریزر نگه میدارند. این تصمیم شاید سهولت در مصرف داشته باشد، اما انتخاب صحیح تغذیه نخواهد بود. در ادامه این مطلب به مواردی اشاره خواهیم کرد که بر اساس آنها توصیه میشود نان را به غیر از موارد ضروری در فریزر نگهداری نکنید.
نان محصول تازه و فاسدشدنی است که از آرد، آب، مخمر و نمک تهیه میشود. گرچه انجماد مدت نگهداری نان را طولانیتر میکند، اما میتواند بر کیفیت آن تاثیر بگذارد. در زمان یخزدن، نان خشکتر و تردتر میشود که در نتیجه طعم و بافت آن تغییر میکند. همچنین، هنگام انجمادزدایی نان ممکن است رطوبت کیسه فریزر باعث خیسشدن و چسبندگی نان شود.
نان حاوی ریزمغذیهایی مانند فیبرها، ویتامینها و املاح است که در زمان انجماد بخشی از آنها تغییر میکند. ویتامینها در برابر گرما و اکسیداسیون حساس هستند و انجماد این روند را تسریع میکند. بهعلاوه، انجماد سبب تغییر در فیبرهای غذایی شده و ارزش تغذیهای آن را کاهش میدهد.
نان تازه طعم و مزه دلچسبی دارد. با این حال زمانی که نان در فریزر منجمد میشود، طعم آن تغییر میکند. در این شرایط، مولکولهای نان جابهجا و شکسته میشوند که در نتیجه بر کیفیت نان تاثیر میگذارد. همچنین، نان در مجاورت دیگر خوراکیهای موجود در فریزر، طعم و مزه مختلفی به خود میگیرد.
نان تازه بهترین عطر و طعم را دارد و هرچه زودتر مصرف شود، کیفیت بهتری خواهد داشت. نان را میتوان تا دو روز در شرایط معمولی که خیلی گرم نباشد نگهداری کرد، اما مسلما کمی سفت میشود و طعم دلچسب خود را از دست میدهد. برای افزایش ماندگاری میتوان نان را در کاغذ بهداشتی مواد غذایی پیچید و در محیط خشک و خنک قرار داد. در صورت ضرورت برای نگهداری نان در فریزر نیز بهتر است نان را پس از این که کمی خنک شد در کیسه فریزر بدونمنفذ قرار دهید و بلافاصله درون فریزر بگذارید. برای انجمادزدایی نان نیز نباید آن را در معرض حرارت مستقیم گذاشت، زیرا نان میسوزد و ارزش تغذیهای خود را از دست میدهد.
- روش درست نگهداری نان داغ | چه کار کنیم نان دیرتر کپک بزند؟
منبع: بهداشت نیوز
کد خبر 772833
-
با این روش تخم شربتی ته نشین نمیشود | طبع تخمه شربتی گرم است یا سرد؟
-
آسان ترین روش پوست کندن سیر | آموزش ۶ روش برای پوست کندن سیر
-
شیر پاستوریزه بهتر است یا استریلیزه؟ | تفاوت شیر پاستوریزه و هموژنیزه
-
عوارض نگهداری نان در فریزر | با این ترفند ماندگاری نان را افزایش دهید
-
امتیازات ویژه برای ازدواج دهه شصتیها | خزعلی: قدر این پنجره باز باروری را باید بدانیم
-
توقیف نفتکشی که آمریکا از آن پشتیبانی میکرد
-
عکس | خداحافظی تلخ یک بازیکن از هواداران پرسپولیس | این رسمش نبود!
-
معافیت اعضای فعال بسیج از سربازی؟ | بسیجیها چقدر کسر خدمت سربازی میگیرند؟
-
فرشته ها در ایران زیاد شدند | برنامهریزی برای افزایش ۱۰۰هزار تولد در سال
-
توضیحات خاندوزی درباره اقدامات دولت برای مهار تورم و کنترل قیمتها | باید با بالاترین نرخهای مالیاتی سراغ سوداگران و سفته بازان برویم
-
استقلال جانشین محبی را انتخاب کرد | ۲۵ میلیارد برای انتقال گزینه اصلی نکونام
-
گلمحمدی قید جذب یک بازیکن را زد | استقلال در آستانه قرارداد با گزینه نکونام
-
هایجک بزرگ پرسپولیس از استقلال | تمایل ستاره ملی پوش به پرسپولیس
-
واکنش خندهدار درویش به جدایی آل کثیر از پرسپولیس
-
با این روش تخم شربتی ته نشین نمیشود | طبع تخمه شربتی گرم است یا سرد؟
-
رئیس واگنر با پوتین دیدار کرد | دیدار پس از شورش ناکام
-
تصاویر هوایی دیده نشده از قلعه خیبر که توسط امیرالمومنین فتح شد
-
رستوران معروف شاندیز ۱۵ میلیارد تومان جریمه شد | علت جریمه: فروش اجباری!
-
توضیحات رئیس دیوان عدالت اداری درباره ابطال حکم انتصاب معاون رئیسی
-
توقیف نفتکشی که آمریکا از آن پشتیبانی میکرد
-
اولین تصاویر لحظه توقیف نفتکش خارجی تحت حمایت آمریکا توسط سپاه
-
روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی
-
روش صحیح نگهداری برنج پخته در فریزر | ماندگاری برنج پخته در فریزر چند روز است؟
-
روش نگهداری گوجه فرنگی در فریزر | ۳ روش مهم و کاربردی برای فریز کردن گوجه فرنگی
-
چگونه زنجبیل را فریز کنیم؟ | روش فریز کردن سیبزمینی با ماندگاری یک ساله
-
نگهداری لیمو ترش در فریزر | آسانترین شیوه تازه نگه داشتن لیموترش برای طولانی مدت
-
روش درست نگهداری نان داغ | چه کار کنیم نان دیرتر کپک بزند؟
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.